Alba Iulia: cazare si sala de conferinte

 BINE ATI VENIT !

 

     Construita în anul 2003, Vila Elisabeta este o unitate turistica de 3 stele, ideal amplasata,
într-o zona rezidentiala linistita, în partea de nord a orasului Alba Iulia, la doar 105 km de Aeroportul International Cluj Napoca respectiv 70 km de Aeroportul International Sibiu. 

        In anul 2016, vila a fost complet renovata.
 
            Linistita si retrasa, un refugiu departe de forfota orasului, Vila Elisabeta dispune de 61 de locuri de cazare in camere spatioase si confortabile. Situata la o distanta de 1,5 km fata de cea mai mare cetate de tip vauban din sud-estul Europei poate fi un punct de plecare spre diverse obiective turistice:
- Salina Turda 72 km
- Transalpina Ranca – 133 km
- Manastirea Ramet si Cheile Rametului 37 km
- Parcul De aventura Alba Iulia 3,3 km
- Arieseni 119 km
- Casa memoriala Lucian Blaga 14 km

RESTAURANT/TERASA

Cu o capacitate de 20 locuri pe terasa interioara, 30 locuri pe terasa exterioara – langa piscina, 70 locuri in salonul de mic dejun, 50 de locuri in restaurant , intr-un cadru minunat , cu o arhitectura deosebita si cu preparate culinare de exceptie venim cu drag in intampinarea celor mai fine gusturi ale dumneavoastra.
 

 

SALA DE CONFERINTE

Fie ca organizati o intalnire de afaceri pentru un grup de 10 persoane sau un eveniment pentru 80 de persoane,sala noastra de conferinte  este ideala pentru intalniri de afaceri, seminarii de vanzari si training, cursuri de formare si leadership, intalniri anuale dar si pentru evenimente cu caracter personal, botezuri, aniversari, banchete, etc. Sala de conferinte este dotata cu videoproiector, ecran proiectie, flipchart, internet, consumabile.


 

SALA DE GIMNASTICA / JACUZZI / PISCINA 

  Daca doriti un moment de relaxare va punem la dispozitie un jacuzzi cu apa sarata ( 36 grade ), pentru maxim 8 persoane si o sala de gimnastica dotata corespunzator.
Pentru sezonul cald va puteti rasfata in piscina exterioara, intr-o ambianta linistita, inconjurata de parcul din curtea interioara, plin de flori si verdeata.

Organizam : foc de tabara cu muzica vin si tuica, team-building-uri, mese festive

 

 

 

 


 

 

 

Vila Elisabeta***
Calea Motilor, nr.158 / ( Str. Varese), Alba Iulia
site: www.vilaelisabeta.ro
E-mail :
vilaelisabeta@yahoo.com
Tel. : +40 258 839117
Mobil:  +40 729 881 395
             +40 724 557 222